vrijdag 6 juli 2012

Update Roth #1

Hallo allemaal, gisteren aangekomen in Roth na een voorspeodige autorit. Het verkeer zat mee, behalve het laatste stuk, maar al met al goed te doen. Het Hotel is prima en de fiets mag op de kamer dus dat gaat ook prima.

We hebben even gegeten in een Italiaans restaurant (het stapelen is begonnen) en daarna redelijk vroeg naar bed. Prima nacht gehad en om 6:40 ging de wekker voor het ontbijt. Fred en Esther vonden mijn geluid (van de wekker) niet zo aangenaam, maar we waren iig goed wakker!

Na het ontbijt naar Hilpolstein gereden voor de zwemsessie. Tussen 07:30 en 09:00 mag er gezwommen worden in het kanaal en daar werd gretig gebruik van gemaakt. Omdat Brent net in slaap was gevallen ga ik alleen met Esther en Eva. Ik mag wel 20 minuten zwemmen, dus moe zullen we er niet van worden! Het water is heerlijk (ruim 22 graden) en zeer rustig.

Na het zwemmen ontmoeten we Jan Blokland, die ook even het water heeft getest. Ook lopen we Bert Flier tegen het lijf die twee atleten begeleid zondag.

Hierna naar Roth voor de registratie en de expo! Alles verloopt lekker vlot en de expo is erg gaaf, wat hoeveelheden..... Ook het Finish Stadion is erg gaaf!



Na wat koffie en rondkijken gaan Esther, Wouter, Jan en Ik het fietsparcours rijden met de auto. In een zin: Een parcours met mooi asfalt, redelijke klimmetjes, gave afdalingen en zeer beschut! Dat gaat dus helemaal goedkomen.



Nu even rusten en vanavond de Pasta Party!!!

Barry

Geen opmerkingen:

Een reactie posten