woensdag 21 maart 2012

Almeria dag 4 en 5

Dinsdag is het helaas minder goed weer. De dag begint met regen. Gelukkig gaan we eerst zwemmen (na onze dagelijkse Core Stabillity training). Vandaag een training met veel vlinder van totaal 3km. Hier hebben we ook leuke beelden van gemaakt, zie hier.

Aangezien het weer slecht blijft en de wegen nat zijn besluiten we een lange duurloop te doen van ruim twee uur. We lopen langs de kust richting Almeria, de meesten heel rustig en Ivar wat sneller omdat hij dicht bij zijn Ironman wedstrijd zit. Al met al een heerlijke training van 2 uur en 10 minuten (22km).

Het is inmiddels droog geworden en het zonnetje schijnt dus besluit ik (samen met Arjan en Koen) nog een stuk te gaan fietsen. Zij 2 uur, ik maar 1. Het is een heerlijk ritje om even lekker los te fietsen.....

Woensdag start koud! Gelukkig geen regen, maar daar is ook alles mee gezegd. Armstukken, beenstukken, extra jasjes, alles om warm te blijven. Ivar en Chris hebben zelfs handschoenen aan (sterk overdreven natuurlijk). Toch wordt het een heerlijke rit. Chris had vooraf nog gezegd dat het voor hem en de anderen in de tweede week een super rustige rit zou worden.

Resultaat: 141km in 4u36 met 1.860 hoogtemeters, oordeel zelf. De laatste anderhalf uur lopen erg lekker, mooi tempo, toch niet te gek, maar erg hard. Ik voel me met de dag sterker worden. Daarna nog 30 minuten lopen in zone 1, eindelijk schijnt het zonnetje weer dus heerlijk in de korte broek en een shirtje.....





Bijtanken

Vanavond goed gegeten en mooie gesprekken, denk wel we zijn met tien mannen(!) dus ik hoef verder niet uit te benoemen wat de onderwerpen waren, toch?

Morgen weer zwemmen en een serieuze looptraining, in de middag fietsen en jawel, de hele dag zon!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten