zondag 23 januari 2011

La Santa update 1

La Santa update 1


Gisteren vertrokken we uit Dusseldorf (vliegveld Weeze) naar Lanzarote voor een trainingsweek. Wie zijn we? Dat zijn: Arjen Soet (herintredend triatleet en ex topschaatsers), Sander Riebroek (ook herintredend triatleet en voormalig commando en tennisser), Rob Denekamp (de broer van de bekende Peter), Thilo Varenhout (alias babyface), Wouter Wierenga (running coach en wegkapitein) en ikzelf (reislijder!!!).


Het begon allemaal goed, want Arjen was vergeten zijn boarding ticket uit te printen (gelukkig had de reisleider aan alles gedacht), maar toch konden we vrij vlekkeloos inchecken. Bij mij moesten nog wat CO2 patronen uit de koffer worden verwijderd (o, mogen er maar twee in dan?), maar verder geen problemen.

Na een goede vlucht konden we om 17:30 in de taxi stappen. De fietskoffer van Thilo op het dak en dan maar hopen dat er genoeg wind staat voor een mooie schuiver. Alles ging gelukkig goed, alles? Nee niet alles, want deze reisleider die alles zo perfect geregeld heeft allemaal vergat zijn tasje met paspoort, geld, hartslagmeter, autosleutels, etc. in de taxi. Stom? Nee joh, super stom! Gelukkig hebben de receptionisten meteen het taxi bedrijf gebeld en binnen een uur had ik alles weer. Toch even zweten, zonder een minuut inspanning te hebben geleverd.

Na een heerlijk maal maken we ons op voor een goede nachtrust, want morgen staan de eerste trainingen op het programma: 2 uur zwemmen en een combi training van 2x 1 uur fietsen en 2x 20min. lopen.

Eerst goed ontbijten en daarna naar het zwembad. Gelukkig is het niet te druk en we werken een strak programma af van 5,5km. Daarna lekker rusten en lunchen. In de middag een mooie combi training zoals gezegd. Het weer werkt eigenlijk wel mee want in de ochtend kregen we een strakke bui over ons heen (tijdens ontbijt) en in de middag begint het 30 minuten na het einde van de training hard te regenen.





We zijn moe maar voldaan, de eerste dag zit er op. Na een goede maaltijd gaan we lekker slapen. Morgen baantraining en in de middag 4 uur fietsen.

Hasta MaƱana!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten